Педагогічні умови формування культури професійного здоров’я майбутніх соціальних педагогів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Мойсеюк В. П. Педагогічні умови формування культури професійного здоров’я майбутніх соціальних педагогів.У статті розкрито причини погіршення здоров’я молоді у студентському віці та визначено педагогічні умови ефективності процесу формування культури професійного здоров’я майбутніх соціальних педагогів.
Keywords: педагогічні умови; культура професійного здоров’я; соціальні педагоги