Модель підготовки майбутніх учителів технологій до використання комп’ютерної техніки у процесі вивчення фахових дисциплін (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Терещенко С. П. Модель підготовки майбутніх учителів технологій до використання комп’ютерної техніки у процесі вивчення фахових дисциплін.У статті розглянуто проблему використання комп’ютерної техніки майбутніми вчителями технологій у процесі вивчення фахових дисциплін, визначено модель підготовки майбутніх учителів технологій до використання комп’ютерної техніки.
Keywords: комп’ютерна техніка; модель підготовки майбутніх учителів технологій