Технологія підготовки майбутнього вчителя інформатики до роботи у класах фізико-математичного профілю (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Федорчук А. Л. Технологія підготовки майбутнього вчителя інформатики до роботи у класах фізико-математичного профілю.Статтю присвячено особливостям підготовки майбутнього вчителя інформатики до роботи у профільних класах. Подано технологію підготовки майбутнього професіонала щодо роботи у класах фізико-математичного профілю.
Keywords: підготовка майбутнього вчителя; готовність учителя інформатики; технологія підготовки вчителя