Суть і структура поняття «професійна компетентність» (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Шиба А.В. Суть і структура поняття «професійна компетентність».У статті розглянуто сутність і структуру професійної компетентності фахівця, подано авторське формулювання поняття «професійна компетентність».
Keywords: компетентність; професійна компетентність; структура професійної компетентності