Етно-художня культура як складова професійної компетентності майбутнього вчителя (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Шинкаренко В.В. Етно-художня культура як складова професійної компетентності майбутнього вчителя.У статті шляхом зіставлення, порівняння, узагальнення наукової інформації обґрунтовано слушність організації навчального процесу на основі народних традицій. Розкрито засоби й методи народного виховання, запропоновано рекомендації з практичного використання отриманих результатів задля ефективного формування компетентності майбутнього вчителя.
Keywords: етно-художня культура; народне виховання; народні традиції