Підготовка майбутніх учителів технологій до майбутньої професійної діяльності під час вивчення дисципліни «вибрані питання метрології» (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Мироненко Н. В. Підготовка майбутніх учителів технологій до майбутньої професійної діяльності під час вивчення дисципліни «вибрані питання метрології».У статті розкрито особливості підготовки майбутніх учителів технологій до майбутньої професійної діяльності під час вивчення дисципліни «Вибрані питання метрології».
Keywords: майбутні учителі технологій; професійна діяльність; метрологія; інноваційні технології