Управління моніторингом навчальних досягнень студентів педагогічних ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Гавриленко К. О. Управління моніторингом навчальних досягнень студентів педагогічних ВНЗ.У статті розглянуто особливості управління моніторингом навчальних досягнень студентів педагогічних ВНЗ. Розкрито сутність понять «моніторинг» та «моніторинг в освіті».
Keywords: моніторинг; якість освіти; управління; навчальні досягнення