Використання ігротерапії як інноваційної технології в початкових класах (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Якименко С. І. Використання ігротерапії як інноваційної технології в початкових класах.У статті розкрито значення використання ігротерапії як інноваційної технології у початкових класах; розкрито функції гри, місце ігротерапії у дітей молодшого шкільного віку.
Keywords: гра; ігротерапія; інноваційні технології; навчально-виховний процес; ігрова діяльність