Екстерналії професійно-технічної освіти в контексті управління розвитком ПТНЗ. (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Сергеєва Л. М. Екстерналії професійно-технічної освіти в контексті управління розвитком ПТНЗ.Обґрунтовано умови розвитку й функціонування сфери освітніх послуг у ПТНЗ, визначено основні екстерналії профтехосвіти як відкритої соціальної системи, проаналізовано чинники її інституалізації.
Keywords: сфера освітніх послуг ПТНЗ; екстерналії; управління розвитком; управлінська та науково-методична інституція; інституційний аналіз