Методичні основи формування життєвої компетентності випускників загальноосвітніх шкіл-інтернатів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Яковлєва В. А. Методичні основи формування життєвої компетентності випускників загальноосвітніх шкіл-інтернатів.У статті розкрито можливості формування життєвої компетентності випускників загальноосвітніх шкіл-інтернатів за допомогою профільного навчання. Профільное навчання розглядається з позиції інтерактивної технології. Розкривають умови інтеракції учнів у процесі профільного навчання.
Keywords: компетентність; життєва компетентність; інтерактивні технології; профільне навчання; випускники шкіл-інтернатів