Застосування змагальних інформаційних технологій у навчальному процесі професійно-технічних навчальних закладів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Вдовенко І. С. Застосування змагальних інформаційних технологій у навчальному процесі професійно-технічних навчальних закладів.У цій статті розглянуто застосування новітніх інформаційний технологій у навчальному процесі професійно-технічних навчальних закладів.
Keywords: змагальні інформаційні технології; навчальний процес; професійнотехнічні навчальні заклади