Особливості вивчення електротехнічних робіт у 7-9 класах основної школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кононенко С. О. Особливості вивчення електротехнічних робіт у 7-9 класах основної школи.У статті запропоновано методику викладання електротехнічних робіт для учнів 7-9 класівпід час вивчення курсу «Технології» відповідно до чинної нової редакції навчальної програми.
Keywords: методика; електротехніка; технології; електротехнічні роботи