Дослідження міжпредметних зв’язків у формуванні графічних умінь в учнів початкових класів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Літковець О.Д. Дослідження міжпредметних зв’язків у формуванні графічних умінь в учнів початкових класів.Статтю присвячено дослідженню міжпредметних зв’язків у формуванні графічних умінь в учнів початкових класів.
Keywords: графічні уміння; міжпредметні зв’язки; графічна діяльність