Практичне спрямування дисциплін математичного циклу в середніх школах України на початку XX століття (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Вихрущ Н.Б. Практичне спрямування дисциплін математичного циклу в середніх школах України на початку XX століття.У статті узагальнено позитивний історичний досвід викладання дисциплін математичного циклу в середніх школах України на початку ХХ століття, визначено особливості змісту та методики викладання дисциплін математичного циклу в зазначений період.
Keywords: арифметика; алгебра; геометрія; методика