Обґрунтування основних функцій моделі науково-методичної роботи в експериментальних загальноосвітніх навчальних закладах. (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Хацаюк Н. С. Обґрунтування основних функцій моделі науково-методичної роботи в експериментальних загальноосвітніх навчальних закладах.У статті теоретично обґрунтовано базові функції моделі організації науковометодичної роботи в експериментальних загальноосвітніх навчальних закладах. Доведено, що модель організації науково-методичної роботи має служити інструментом для удосконалення системи науково-методичної роботи через розкриття її функцій. Проаналізовано функції науково-методичної роботи, що розкриті в працях сучасних науковців.
Keywords: експериментальний загальноосвітній навчальний заклад; науковометодична робота; модель; функція