Упровадження принципу культуровідповідності у художньо-трудовій діяльності учнів на уроках технологій. (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Чистякова Л. О. Упровадження принципу культуровідповідності у художньо-трудовій діяльності учнів на уроках технологій.У статті розкрито суть принципу культуровідповідності у художньо-трудовій діяльності. Розглянуто можливість дотримання цього принципу в сучасній школі на уроках технологій.
Keywords: культура; культуровідповідність; творчість; художньо-трудова діяльність