Компетентнісний підхід у процесі професійного становлення особистості майбутнього фахівця (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Легун В. Т. Компетентнісний підхід у процесі професійного становлення особистості майбутнього фахівця.У статті розглянуто особливості компетентнісного підходу в процесі навчання, що впливають на формування соціально значущих якостей особистості майбутнього фахівця і надають можливість забезпечити на достатньому рівні його професійне становлення
Keywords: :компетентнісний підхід; соціально значущі якості особистості; професійне становлення