Педагогічний артистизм викладача як складник його професійної компетентності під час підготовки пенітенціарного персоналу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Третяк О. С. Педагогічний артистизм викладача як складник його професійної компетентності під час підготовки пенітенціарного персоналу.У статті розглянуто складові артистизму викладача, окреслено правила, що дозволяють педагогу ефективно впливати на навчальне середовище. Виокремлено підготовку до заняття, вміння викладача володіти своїми емоціями, тілом, мімікою, голосом, мотивувати слухачів до отримання професійних знань і навичок.
Keywords: педагогічний артистизм; професійна підготовка; педагогічна техніка