Діалогічна культура як складник педагогічної компетентності майбутніх вчителів початкової школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Довбенко С. Ю. Діалогічна культура як складник педагогічної компетентності майбутніх вчителів початкової школи.У статті розглянуто проблему формування діалогічної культури як складника педагогічної компетентності майбутніх вчителів початкової школи. Педагогічна компетентність має забезпечувати належну професійну підготовку випускника в умовах ступеневої освіти та його конкурентну здатність на ринку освітніх послуг.
Keywords: діалогічна культура; професійна компетентність