Про рольову перспективу у стратегiї пiдвищення якостi педагогiчної пiдготовки майбутнiх учителiв-фiлологів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Яблонська Т. М. Про рольову перспективу у стратегiї пiдвищення якостi педагогiчної пiдготовки майбутнiх учителiв-фiлологів.У статті подано теоретичне обґрунтування рольової перспективи як головної ідеї в стратегії підвищення якості педагогічної підготовки майбутніх учителiв-фiлологiв, розкриваються iї сутність та професіональний пiдхiд.
Keywords: рольова перспектива; стратегія підвищення якості педагогічної підготовки; рольова ситуація