Вивчення проблеми споживчої культури майбутніх учителів технологічної освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Вовк Н. В. Вивчення проблеми споживчої культури майбутніх учителів технологічної освіти.У статті розглянуто питання вивчення проблеми формування споживчої культури майбутніх учителів технологічної освіти, визначено рівні та показники споживчої культури студентів. Культура споживання – це сукупність стійких форм соціальної взаємодії, закріплених у нормах і цінностях, засоби комунікації, які часто передаються від покоління до покоління. Вона виявляється в існуванні відносно стійких форм, моделей споживання.
Keywords: культура; культура споживання