Актуальні питання політехнічної підготовки вчителів трудового навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Недашковський Ю. В., Кучма О. І. Актуальні питання політехнічної підготовки вчителів трудового навчання.Розкрито деякі аспекти політехнічної підготовки вчителів трудового навчання в частині використання міжпредметних зв’язків і комп’ютерних технологій.
Keywords: комп’ютерні технології; інструментарій; технічні дисципліни; міжпредметні знання; креслення