Формування якісних знань та навичок самоконтролю студентів технолого-педагогічного профілю ВНЗ за допомогою навчальних комплексів з ЧПУ та у процесі викладання курсу «Автосправа» (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Жердєв В. Г., Мосолов В. В. Формування якісних знань та навичок самоконтролю студентів технолого-педагогічного профілю ВНЗ за допомогою навчальних комплексів з ЧПУ та у процесі викладання курсу «Автосправа».Темпи розвитку сучасного стану науково-технічного прогресу передбачають упровадження в сучасну педагогічну освіту високотехнологічних засобів підготовки педагогів. Однією з нових сучасних технологій для навчання студентів технолого-педагогічного профілю є використання навчальних комплексів з числовим програмним керуванням (ЧПК), яка дозволить оптимізувати сам процес освіти та підвищити рівень професійних компетентностей студентів.
Keywords: комп’ютеризація; автоматизація; новітні технології; розширення знань та умінь студентів; система числового програмного керування (СЧПК); самоконтроль; методи самостійної роботи