Шляхи ефективного формування інформаційної культури майбутніх інженерів-педагогів в умовах модернізації вітчизняної освітньої системи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Волкова Н. В. Шляхи ефективного формування інформаційної культури майбутніх інженерів-педагогів в умовах модернізації вітчизняної освітньої системи.У статті розкрито шляхи ефективного формування інформаційної культури майбутніх інженерів-педагогів в умовах ВПНЗ. Доведено корелятивний взаємозв’язок між інформаційним й технологічним аспектами формування інформаційної культури студентів у межах інформатизації вищої школи.
Keywords: інформація; інформаційна культура; інформатизація; майбутні інженери-педагоги