Інтеграція професійно-орієнтованих знань – основа підготовки вчителів технологій з основ підприємницької діяльності (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Корольський В. В. Інтеграція професійно-орієнтованих знань – основа підготовки вчителів технологій з основ підприємницької діяльності.У статті розглянуто один із напрямків підготовки вчителя технологій з основ підприємницької діяльності. Запропоновано структура і зміст спеціального курсу «Основи підприємницької діяльності», який базується на професійно-орієнтованих знаннях підготовки вчителя на I -IV курсах навчання на технолого-педагогічному факультеті та на додаткових знаннях з фінансової математики.
Keywords: професійно-орієнтовані знання; підприємницька діяльність; ринок; попит; пропозиція; ціноутворення; виріб; товар; рентабельність; кредит; відсоток; ставка