Використання творчих графічних задач у процесі підготовки майбутніх учителів технологій до проектної діяльності (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Гедзик А. М. Використання творчих графічних задач у процесі підготовки майбутніх учителів технологій до проектної діяльності.У статті проаналізовано можливості оптимізації професійної підготовки майбутніх учителів технологій до проектної діяльності засобами творчих графічних задач, які повинні базуватись на принципах, покладено в основу концепції системи активізації навчання і які охоплюють основні аспекти навчально-виховного процесу.
Keywords: професійно-графічна підготовка; проектна діяльність; конструкторські знання; оптимізація навчального процесу; типологія задач