Психолого-педагогічні основи формування елементів дизайнерського мислення старшокласників на уроках технології (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Дубова Н. В. Психолого-педагогічні основи формування елементів дизайнерського мислення старшокласників на уроках технології.У статті розглянуто та проаналізовано сукупність психолого-педагогічних умов формування елементів дизайнерського мислення старшокласників на уроках технології.
Keywords: дизайнерське мислення; мистецька освіта; вчитель технології; старшокласники; художньо-конструкторська діяльність