Підготовка студентів педагогічних факультетів до організації групової форми навчання учнів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кравцова А. О. Підготовка студентів педагогічних факультетів до організації групової форми навчання учнів.У статті розглянуто питання підготовки студентів педагогічних факультетів до організації групової форми навчання учнів. Групова робота сприяє індивідуалізації процесу навчання, забезпечує використання знань у повному обсязі, підвищує відповідальність за кінцеві результати навчання.
Keywords: підготовка майбутніх учителів; групові форми навчання; педагогічні умови; колективне розв’язання; індивідуалізація процесу навчання