Теоретичне обґрунтування моделі формування професійної мобільності майбутнього кваліфікованого робітника (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Сушенцева Л. Л. Теоретичне обґрунтування моделі формування професійної мобільності майбутнього кваліфікованого робітника.У статті автор обґрунтовує модель професійно мобільного кваліфікованого робітника та модель процесу формування професійної мобільності майбутнього кваліфікованого робітника.
Keywords: модель; професійна мобільність; кваліфікований робітник