Теоретичні аспекти професійної компетентності вчителя образотворчого мистецтва (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Фурсикова Т. В. Теоретичні аспекти професійної компетентності вчителя образотворчого мистецтва.У статті проаналізовано поняття, зміст та елементи професійної компетентності вчителя образотворчого мистецтва.
Keywords: образотворче мистецтво; учитель; професійна компетентність