Прояви агресії в молодших школярів - Рудік, Катерина Андріївна (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті надано теоретичний аналіз проблеми агресії у молодших школярів. Надані критерії, за якими можна виявити рівень прояву агресії. Представлені результатиемпіричного дослідження,в якому використовувалося експертне оцінювання за особливостямипрояву агресії у дітей молодшого шкільного віку.