(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Внутрішній світ особистості, її самосвідомість завжди привертали увагу філософів, учених і художників. Свідомість і самосвідомість - одна з центральних проблем філософії, психології і соціології. Її значення обумовлене тим, що вчення про свідомість і самосвідомість складає методологічну основу вирішення не тільки багатьох найважливіших теоретичних питань, але і практичних завдань у зв’язку із формуванням життєвої позиції, Я-концепції особистості.