(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Можна сміливо стверджувати, що в останні роки інтерес українців до професії психолог безперервно зростає. Актуальність потреби сучасного суспільства в психологах виявляється: - в зростанні потреби на професійну діяльність практичних психологів – спеціалістах з прикладної психології (педагогічної, медичної, політичної, психології бізнесу, спорту і т. ін.), і практикуючих психологів – працівниках психологічних служб, що працюють за різними напрямками; - в зростанні інтересу до цієї професії не тільки у молодих людей, які вперше у житті вирішують проблеми професійного самовизначення, а й у дорослих, які бажають отримати нову професію; - в зростанні кількості освітянських установ з підготовки психологів.