(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Проблема пізнання людини є однією з найактуальніших в науці. Адже у процесі пізнання іншої людини одночасно відбувається емоційне оцінювання її, намагання зрозуміти вчинки, спрогнозувати її поведінку та «моделювати власну. Цього досягають завдяки використанню механізмів соціальної перцепції, іцо розуміються як способи, за допомогою яких люди інтерпретують, розуміють і оцінюють інших людей.