(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Людині притаманно створювати уявлення про те, чого вона боїться або чим вона захоплюється. Ці образи ніколи не залишаються абстрактними, люди сприймають їх як живі об’єкти та приписують їм характеристики, що відрізняють їх від самих людей. Таким чином створюються стереотипи [10; с. 131].