(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Потік послуг, спрямованих на швидке навчання вчителів иевербальній мові спілкування, розумінню експресивної поведінки особистості та групи, наростає в усьому світі, у тому числі в Україні.