(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Сучасний розвиток психології загострює питання вдосконалення фахової підготовки практичних психологів, специфіки роботи яких погребує формування вмінь професійної взаємодії в межах «людина-людина». Особистісна психокорекція психолога - необхідна умова ефективної роботи в галузях соціальної допомоги та психологічної служби. Підготовка практичних фахівців у вищих навчальних закладах країни спрямована на формування професійно-особистісних якостей фахівців.