(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В статті робиться спроба теоретичного аналізу життєтворчого потенціалу особистості, досліджуються деякі компоненти структурної організації феномену. Виявляються психологічні особливості самоорганізуючих дій як функціонального механізму життєтворчого потенціалу, наголошується на їх експлікативних можливостях в контексті екзистенційних умінь індивіда.