(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті проаналізовано класифікації страхів; розкриваються особливості страхів у підлітковому та юнацькому віці; здійснено порівняльний аналіз страхів за віковим критерієм; виокремлено та охарактеризовано домінуючі види страхів у підлітковому та юнацькому віці.