(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті надано опис шляхів емпіричного дослідження та представлено результати діагностики самосвідомості підлітків. Дано аналіз особливостей розвитку самосвідомості сучасних підлітків у порівнянні з його показниками у підлітків ХХ століття.