(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті подано стислий огляд проблеми ціннісних орієнтацій у психології, представлено результати дослідження основних ціннісних орієнтацій у студентському віці на прикладі студентів філологічного факультету Криворізького національного університету. Подано результати дослідження ціннісних орієнтацій студентів наразі та у минулому (за методикою М. Рокіча).