(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Стаття присвячена проблемам агресивності серед дітей старшого дошкільного віку. Розглянуто сутність поняття «агресивність», «агресивна поведінка», а також основні причини, що провокують появу дитячої агресивності. Наведено результати емпіричного дослідження, спрямованого на вивчення ступеня вираженості агресивних тенденцій у дітей старшого дошкільного віку.