(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Стаття присвячується проблемі психологічної готовності до навчання в молодшому шкільному віці. Визначається видова і структурна специфіка феномену, підкреслюється взаємозв’язок між готовністю до навчання і рівнем адаптованості до школи у молодших школярів.