(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В статті надається психолого-педагогічний аналіз поняття «академічної успішності»; обґрунтовуються критерії успішності та їх взаємозв’язок з індивідуально-психологічними особливостями студента.