(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті розкриті психологічні умови формування моральних форм поведінки дошкільника. З’ясовані особливості впливу значущого дорослого, ровесника на процес становлення цього типу поведінки у дитини. Представлені результати формування моральних форм поведінки дітей в умовах дитячого садка та сім’ї.