(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Автор розглядає низку дидактичних умов успішного формування комунікативної компетенції учнів: потребу розв’язувати комунікативні завдання, професійно-педагогічну діяльність учителя, відпрацювання оптимальних механізмів мовлення, моделювання у навчальному процесі ситуацій реального спілкування, мотивацію навчання.