(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Дана стаття присвячена проблемі конфліктів в підлітковому віці. Автор розглядає теоретичні аспекти даної проблеми. У статті представлений аналіз результатів емпіричного дослідження типів поведінки підлітків в конфліктних ситуаціях.