(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті розглядається феномен лідерства з психологічної та соціальної точок зору. Аналізуються різні підходи до вивчення даного явища вітчизняними та зарубіжними науковцями. Надано результати проведеного дослідження для визначення лідерських якостей особистості.