(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті висвітлено соціально-психологічні чинники соціалізації особистості студента як майбутнього педагога. Розкриваються наступні поняття: соціалізація, адаптація, адаптивність, соціально-психологічний клімат. Визначено соціально-психологічні особливості студентства. Як особливість соціалізації студентської молоді виділено стадії її соціалізації.