(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Робота присвячена дослідженню психологічних особливостей формування студентського колективу. Робиться спроба окреслення структурно-динамічної моделі студентського колективу, аналіз деяких складових цієї моделі, виявлення специфіки адаптації студентів до академічної групи.